KOPPELING

ABN AMRO boekhoudkoppeling

Ben je op zoek bent naar een manier om je bankrekeningen te koppelen aan je boekhoudsoftware, dan is de ABN AMRO boekhoudkoppeling wat je nodig hebt. We introduceren de Bizcuit ondernemersapp, meer dan zomaar een boekhoudkoppeling! In onze app worden niet alleen al je transacties automatisch ingelezen en verwerkt in je boekhoudpakket. Ook krijg je realtime inzicht over al je bankrekeningen. Je bespaart bovendien ongemerkt veel tijd door je facturen op een slimme manier te verwerken. Betalen doe je ook eenvoudig direct vanuit onze app. Dat is nog eens efficiency! Tijd geld is en met Bizcuit regel je jouw financiën en administratie op een slimme manier.


ABN AMRO banktransacties in je boekhouding

Door je boekhoudpakket te koppelen met je ABN AMRO rekening, kun je veel tijd besparen. Dit komt doordat de transacties automatisch worden geïmporteerd in je boekhoudpakket. Het enige wat je hoeft te doen is deze transacties te categoriseren in je bank boek, en je bent klaar. Het bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je minder fouten maakt bij het invoeren van gegevens maar ook minder vraagposten worden gegenereerd vanuit je accountant of boekhouder. Maar de ABN AMRO boekhoudkoppeling van Bizcuit biedt de ondernemer nog veel meer…

Smart functies die tijd besparen

Met de Bizcuit app importeer je niet alleen banktransacties automatisch met je financiële pakket. Je hebt ook een hele reeks andere smart functies tot je beschikking. Een van die slimme functionaliteiten is om facturen en bonnetjes ontvangen. Dit kan via een import, via mail en via de mobiele scan functie in onze ondernemersapp. Zo is het inscannen van inkoopfacturen, inboeken en…betalen! En dit kan allemaal vanuit één app. Heel makkelijk en het bespaart je bovendien heel veel tijd. Tijd die je anders kwijt bent aan het inkloppen van bonnetjes en facturen in je boekhouding en bankomgeving. Een foutje is dan snel gemaakt met een tijdrovende correctie tot gevolg. Door slimme koppelingen te combineren met handige toepassingen kun je efficiënter werken en je werkprocessen stroomlijnt. Je onderneemt meer met Bizcuit! Ontdek welke handige functies je nog meer veel tijd kunnen besparen!

abn amro koppeling boekhoudpakket en smart functies bizcuit
Wij besparen meer dan 85% tijd door de bank en facturen te verwerken met Bizcuit.
ITN Groep Referentie

Jeanneke Schutte–Niewenhuijse

ITN Groep

Koppeling met ERP- en boekhoudpakket

De ABN AMRO boekhoudkoppeling werkt naadloos samen met populaire ERP software en boekhoudpakketten zoals Exact Online, Twinfield, Yuki, Visma eAccounting, Microsoft Dynamics en nog veel meer.

Ook kun je koppelingen realiseren met salarispakketten, HRM en ander business software. Dit maakt de ABN AMRO boekhoudkoppeling de meest veelzijdige op de markt. Je configureert de Bizcuit app zo dat deze past bij jouw organisatie.

Actueel inzicht in alle rekeningen

Wist je dat je met de Bizcuit Ondernemers App realtime inzicht hebt in je financiën voor ABN AMRO Zakelijk? Maar ook je andere bankrekeningen kun je toevoegen waardoor je een goed overzicht krijgt van je actuele financiële situatie en je cash flow.

De Bizcuit ondernemersapp maakt gebruik van actuele transactiedata. Voor ABN AMRO rekeningen worden elke 30 minuten de transacties opgehaald. Hierdoor kun je op elk gewenst moment je saldo zien, je openstaande posten raadplegen en nog veel meer. Als ABN AMRO zakelijk gebruiker ben je financieel altijd up-to-date en reageer je snel op veranderingen in je financiële situatie.

multi banking saldooverzicht Bizcuit - ABN AMRO zakelijk

ABN AMRO boekhoudkoppeling met betaalfunctie

Betalen vanuit de Bizcuit App - ABN AMRO Boekhoudkoppeling

Met de ABN AMRO boekhoudkoppeling van Bizcuit kun je niet alleen je transacties automatisch inlezen en verwerken in je boekhouding. Je kunt ook betalingen verrichten. Hierdoor hoef je niet meer handmatig betalingen uit te voeren in je internetbankieren omgeving. Dit bespaart tijd en verkleint de kans op fouten. Je kunt bovendien gemakkelijk betalingen goedkeuren via de mobiele app. Zo kun je bijvoorbeeld salarisbatches klaarzetten en goedkeuren in de app, voordat je ze vanuit Bizcuit betaalt worden. 

Veelgestelde vragen over de ABN boekhoudkoppeling

Bizcuit koppeling met ABN AMRO

De ABN AMRO boekhoudkoppeling van Bizcuit is een manier om je ABN AMRO rekening te koppelen met je boekhoudsoftware.

Het zorgt ervoor dat transacties automatisch worden geïmporteerd in je boekhoudpakket, wat tijd bespaart en de kans op fouten vermindert.

De ABN AMRO boekhoudkoppeling werkt naadloos samen met populaire ERP software en boekhoudpakketten zoals Exact Online, Twinfield, Yuki, Visma eAccounting, Microsoft Dynamics en nog veel meer.

Je kunt ook koppelingen realiseren met salarispakketten, HRM en ander business software.

Je kunt de Bizcuit app configureren zodat deze past bij jouw organisatie en boekhoudpakket. Dit kun je doen door in te loggen op de Bizcuit website en je voorkeuren aan te passen.

Voor ABN AMRO zakelijke gebruikers worden elke 30 minuten de transacties opgehaald, waardoor je altijd up-to-date bent en snel kunt reageren op veranderingen in je financiële situatie.

ITN Groep bespaart meer dan 85% tijd door de bank en facturen te verwerken met Bizcuit.

Door slimme koppelingen te combineren met handige toepassingen kun je efficiënter werken en je werkprocessen stroomlijnen.

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Deze koppeling haalt elke 30 minuten je banktransacties op
  • Transactiehistorie tot 18 maanden inzichtelijk in de app
  • Koppel al je bankrekeningen en creëer een actueel financieel inzicht
  • (Batch) betalingen inplannen en uitvoeren direct vanuit de Bizcuit app
  • Betalen vanuit Non-Euro rekeningen ook mogelijk