Yuki klanten koppelen via Bizcuit eenvoudig hun bank en betalen direct vanuit hun boekhouding!

Dankzij de koppeling tussen Yuki en Bizcuit koppelen Yuki klanten nu eenvoudig met alle Nederlandse banken! Naast de Yuki bankkoppeling heeft de Bizcuit app nog veel meer te bieden. Zo kun je in de Bizcuit app je openstaande facturen inzien en direct betalen vanaf een gekoppelde bankrekening!

Bankrekeningen koppelen

Yuki klanten koppelen eenvoudig bankrekeningen aan hun Yuki boekhouding via Bizcuit. Het enige wat je hoeft te doen is in de Bizcuit app:

  1. Je bankrekening(en) koppelen
  2. Deze vervolgens aan je Yuki account koppelen

Zodra je bent gekoppeld, worden de banktransacties automatisch afgeleverd in Yuki.

Alle Nederlandse banken kunnen worden gekoppeld. Bizcuit heeft dus niet aleen een boekhoudkoppeling van ING, ABN Amro, Rabobank. Ook zijn er boekhoudkoppelingen met Knab en bunq beschikbaar. Daarnaast zijn ook bankrekeningen van Triodos, SNS, RegioBank en ASN met Yuki te koppelen. Hoe makkelijk is dat?

Openstaande facturen betalen

Met de bankenkoppeling haal je niet alleen automatisch meerdere keren per dag transacties op, maar betaal je ook eenvoudig je openstaande facturen. Bekijk in de Bizcuit app je openstaande facturen vanuit Yuki en betaal deze direct vanaf een gekoppelde bankrekening.

  • Geen gegevens overtypen
  • Instant payments, dus het geldt staat direct bij de ontvanger op de rekening
  • Vanaf desktop of mobiel!

Scan & Herken

Gedoe met bonnen en facturen afhandelen is ook verleden tijd: deze ontvang je via email, upload of scan en worden in de Bizcuit app realtime herkend. Het enige wat jij hoeft te doen is ze goed te keuren en ze worden automatisch afgeleverd in Yuki.

Scan & Herken Pro tip: inkoopfacturen die in Bizcuit worden ontvangen kunnen ook al direct betaald worden: Scan & Pay!

Voordelen

Door de koppeling tussen Yuki en Bizcuit heb je dus al je documenten, betalingen en bankinformatie bij elkaar in één handige app, de Bizcuit app. Zo heb je alles in de hand, bespaar je tijd en heb je een compleet en up-to-date.

Over Yuki

Yuki gelooft in een andere vorm van boekhouden, een betere vorm. Daarbij staat gemak en plezier voorop. Door het accountants en ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken, probeert Yuki maximaal succes op te leveren voor hun klanten. Via Yuki werken accountants en ondernemers aan hun eigen succes. Door boekhouden te versimpelen, bespaar jij als gebruiker veel tijd en energie. Zo kan je meer tijd besteden aan andere (belangrijke) zaken! Door alles in hetzelfde platform met elkaar te verbinden, wordt jouw werk niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

Software partners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Neem contact met ons op via onderstaande butto.

Gerelateerde artikelen