KOPPELING

7×24 boekhouden

Als ondernemer ben je wellicht onbewust veel tijd kwijt aan de administratieve afhandeling van je bedrijf. Hoewel het doen van de administratie niet direct je ondernemershart sneller doet kloppen, is het een essentieel aspect van je bedrijfsvoering. Met de 7×24 bankkoppeling van Bizcuit wordt online boekhouden, factureren, en het beheren van je crediteuren en debiteuren simpel en snel, altijd en overal mogelijk. Laat je administratie niet langer een obstakel zijn, maar een middel om efficiënter te ondernemen.

7x24 realtime banktransacties

Bij Bizcuit geloven we dat een boekhoudpakket je als ondernemer niet moet belemmeren, maar ondersteunen. Met de 7×24 bankkoppeling van Bizcuit bespaar je aanzienlijk veel tijd op je administratie, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt: ondernemen en je ambities najagen.

Veel ondernemers stellen hun boekhouding uit vanwege de tijdsinvestering of een gebrek aan passie voor administratieve taken. Herkenbaar? Met 7×24 en Bizcuit kun je gelukkig veel van deze werkzaamheden automatiseren, waardoor je niet alleen tijd bespaart maar ook meer inzicht krijgt in je actuele cijfers. Zo legt Bizcuit de focus op de toekomst van je bedrijf in plaats van het verleden.

Met Bizcuit krijg je niet alleen meer inzicht in je actuele financiële situatie, maar heb je ook alles klaar staan voor je belastingaangiftes. De 7×24 bankkoppeling laat je in één oogopslag het actuele saldo van al je zakelijke bankrekeningen zien. 7×24 koppelen met je bank was nog nooit zo eenvoudig.

Onze 7x24 bankkoppeling
heeft meer!

Je wilt 7×24 met bank je koppelen. Er bestaan verschillende soorten 7×24 bankkoppelingen met elk zijn eigen voor- en nadelen. Maar waarom zou je kiezen voor die van Bizcuit App? 

De bankkoppelingen voor 7×24 die Bizcuit gebruikt ondersteunt zowel PSD2– als commerciële- en premium koppelingen. Je krijgt standaard 1 bankkoppeling in het opstart abonnement. Heb je meer bankrekeningen? Dan kun je die eenvoudig toevoegen tegen een meerprijs per bankrekening. 

7x24 efficiënte facturen verwerken

Binnen de uitgebreide mogelijkheden van de 7×24 bankkoppeling biedt Bizcuit een handige functie voor het scannen en herkennen van bonnetjes en facturen. Met onze ondernemersapp kun je eenvoudig bonnetjes en facturen uploaden, importeren of zelfs scannen. Dankzij onze slimme software worden deze documenten binnen enkele seconden nauwkeurig herkend. Voor een snelle controle kun je direct zien of alles correct is. Bizcuit onderscheidt zich met een van de meest accurate factuurverwerkingssystemen op de markt. Na goedkeuring wordt de bon of factuur automatisch geboekt in je 7×24 boekhouding.

Factuurverwerking via Bizcuit
  • Scannen van Bonnetjes via je Mobiel
  • Snelle Verwerking en Herkenning (< 4 sec).
  • Direct Boeken in je Administratie
  • Hoge Herkenningsgraad Documenten (95%)

Gratis Verwerking 

Inbegrepen in je abonnement kun je iedere maand kosteloos tot 50 gratis bonnetjes en facturen verwerken in Bizcuit. Dit betekent dat de bonnetjes en facturen die je ontvangt en goedkeurt in de Bizcuit app automatisch worden afgeleverd in je 7×24 administratie. 

7x24 facturen verwerken

Waarom je bankrekening koppelen?

Bizcuit maakt gebruik van bankkoppelingen die zowel PSD2- als commerciële- en premium koppelingen ondersteunen. Met het opstart abonnement krijg je standaard 1 bankkoppeling, en mocht je meer bankrekeningen hebben, dan voeg je die eenvoudig toe tegen een meerprijs per bankrekening.

Facturen eenvoudig betalen

Met de bankkoppeling stuur je niet alleen banktransactiegegevens naar je administratie, ook betaal je openstaande facturen foutloos. Dat betekent nooit meer betaal- en factuurgegevens handmatig invoeren in je online bankomgeving, maar gewoon direct in de app betalen (of inplannen). Dat is het gemak van Bizcuit!

Koppel vandaag nog je 7×24 account met je bankrekening(en) en automatiseer je banktransacties in je boekhouding. In de Bizcuit app bekijk je moeiteloos je openstaande posten vanuit 7×24 en betaal je deze direct vanaf je gekoppelde bankrekening. Maak boekhouden niet alleen efficiënter, maar ook plezieriger met Bizcuit en 7×24 bankkoppeling!

Bankkoppeling met 7x24 o.a.

boekhoudkoppeling met rabobank uitgelicht - 250x250
ING koppeling boekhoudpakket 250x250
ABN Zakelijk koppeling 250x250
bunq koppeling boekhoudpakket 250x250
ASN Bank koppeling 250x250
Regiobank Zakelijk koppeling 250x250

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Banktransacties afleveren in 7x24
  • Bonnen en facturen afleveren in 7x24
  • Openstaande posten bekijken en betalen