digitale documentverwerking

Digitale documentverwerking met Bizcuit

Het MKB is de drijvende kracht achter de economie en het ondernemers succes hangt af van het vermogen om efficiënt te werken en kosten te besparen. Een van de manieren waarop bedrijven dit kunnen doen, is door het automatiseren van financiële processen. Zo is het verwerken van facturen en het bankboek een essentieel onderdeel van het financiële management van een organisatie. Het heeft betrekking op het registreren en verwerken van inkomende facturen voor goederen en diensten die zijn geleverd. Het proces omvat het controleren van de facturen op juistheid en nauwkeurigheid, het matchen van de factuur met de bestellingen, ontvangstbewijzen en banktransacties. Ook het invoeren en correct boeken van de gegevens in het financiële pakket hoort bij deze taken. Met de juiste tools en automatisering kan factuurverwerking sneller en nauwkeuriger worden uitgevoerd, wat de efficiëntie van de financiële processen van een organisatie kan verbeteren en dus kosten kan besparen!

Stroomlijnen van de factuurverwerking

Het verwerken van facturen kan een tijdrovende en repetitieve taak zijn voor bedrijven van elke omvang. De Bizcuit-app is een innovatieve oplossing die dit proces stroomlijnt en vereenvoudigt, waardoor bedrijven tijd en geld kunnen besparen. In deze blog bespreken we hoe de Bizcuit-app het proces van factuurverwerking stroomlijnt en wat je daaraan hebt.

Hoe werkt Bizcuit?

Belangrijk om te begrijpen is hoe de Bizcuit-app werkt. De ondernemersapp maakt gebruik van OCR-technologie (optische tekenherkenning) om informatie uit facturen te halen en deze automatisch in te voeren in de boekhoudsoftware. Dit betekent dat facturen niet handmatig hoeven te worden ingevoerd.

Verbeterde nauwkeurigheid en betrouwbaarheid

Handmatige gegevensinvoer kan leiden tot fouten en inconsistenties in de financiële gegevens van een bedrijf. De Bizcuit-app biedt nauwkeurige en betrouwbare gegevensinvoer, waardoor bedrijven hun financiële gegevens kunnen vertrouwen en betere beslissingen kunnen nemen op basis van deze gegevens.

scan en herkennen mobiel Bizcuit
Hooray HR - declaraties betalen

Rechtstreeks vanuit de app betalen

Maar dat is nog niet alles. Bizcuit gaat nog een stap verder en maakt het mogelijk om facturen rechtstreeks vanuit de app te betalen. Dit betekent dat er geen behoefte is aan het handmatig invoeren van betalingsgegevens, zoals bankrekeningnummers en betalingsbedragen. In plaats daarvan kunnen gebruikers de betaling direct vanuit de app initiëren, waardoor de tijd en moeite die nodig is om facturen te betalen wordt geminimaliseerd. 

Integratie met andere business software

Wat maakt Bizcuit anders dan andere oplossingen factuurverwerking? Een van de belangrijkste verschillen is de integratie met andere software en tools. Bizcuit integreert naadloos met veelgebruikte financiële pakketten. Zo biedt Bizcuit bijvoorbeeld een Exact bankkoppeling, Yuki bankkoppelingSnelstart bankkoppeling, maar ook Twinfield koppelingen. Dit betekent dat gebruikers hun factuurverwerkingsproces kunnen aanpassen aan hun specifieke bedrijfsbehoeften en hun bestaande systemen en processen kunnen behouden. 

google playstore download button
download app icon - app store

Mobiel betekent flexibel

De mobiele app van Bizcuit stelt bedrijven in staat om facturen te verwerken en betalingen te doen onafhankelijk van de locatie. Gebruikers kunnen facturen verwerken en betalen, waar ze ook zijn. Dit biedt flexibiliteit en mobiliteit voor bedrijven die onderweg zijn of werknemers die thuis werken. Bedrijven zijn niet langer gebonden aan een specifieke locatie of computer om hun financiële processen te beheren. Je kunt deze downloaden in Google Play of in de App Store. 

Privacy en veiligheid

We zijn steeds afhankelijker van technologie, en daarom is  veiligheid en privacy van het grootste belang. Dit geldt uiteraard ook voor apps die digitale documenten verwerken, zoals de Bizcuit ondernemersapp. Wat doet Bizcuit om jouw data en veiligheid te waarborgen.

De digitale documenten die Bizcuit verwerkt bevat vertrouwelijke informatie, zoals persoonlijke gegevens, financiële gegevens en bedrijfsinformatie. Deze informatie moet uiteraard niet in verkeerde handen vallen.

Bizcuit begrijpt dit belang en doet er alles aan om de veiligheid en privacy van haar gebruikers te waarborgen. Zo maakt de app gebruik van geavanceerde encryptietechnologie om ervoor te zorgen dat alle gegevens veilig worden opgeslagen en verzonden. Bovendien wordt alle data opgeslagen in Nederland, onderworpen aan de Europese wetgeving voor gegevensbescherming.

data security en privacy

Multifactor Authenticatie

Bizcuit maakt gebruik van multi-factor authenticatie en biometrische authenticatie om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de app en de gegevens. Ook worden alle gebruikersgegevens beschermd met behulp van sterke wachtwoordbeveiliging en regelmatige verificatie.

Bizcuit werkt samen met erkende instanties en derde partijen om ervoor te zorgen dat alle transacties en gegevensuitwisselingen veilig verlopen. Zo worden bijvoorbeeld alle betalingen verwerkt via de betalingsdienstverlener van de bank, die voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

Gerelateerde artikelen