KOPPELING

Micro Apps

Micro Apps breidt Microsoft Dynamics 365 Business Central uit met apps voor specifieke branche- of bedrijfsbehoeftes. Een van die apps koppelt alle Nederlandse banken via Bizcuit met Microsoft Business Central.

Bizcuit stelt Micro Apps in staat om alle Nederlandse banken te koppelen voor het automatisch aanleveren van banktransacties. De gebruiker heeft dankzij deze koppeling alle transacties gelijk in de boekhouding en kan zo meer uit het ERP pakket halen. Ook zal het mogelijk worden om batchbetalingen via Bizcuit bij de bank aan te leveren en goed te keuren.

Verbetering automatisering van financiële processen 


Met deze koppeling verbetert Micro Apps de automatisering en digitalisering van de financiële processen voor de gebruikers van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Hierdoor kunnen ze real-time inzicht hebben in hun financiële situatie en kunnen ze sneller reageren op veranderingen. De koppeling via Bizcuit optimaliseert ook het debiteurenbeheer, aangezien openstaande facturen automatisch gekoppeld worden aan banktransacties. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op fouten in de boekhouding.

Tijdwinst en controle

Micro Apps biedt met deze app niet alleen tijdwinst en efficiëntie, maar ook meer inzicht en controle over de financiële processen.

Dit stelt de gebruikers van Microsoft Dynamics 365 Business Central in staat om snel en effectief beslissingen te nemen en hun bedrijf op een hoger niveau te tillen.

Om Microsoft Dynamics 365 Business Central uit te breiden met de bankkoppeling kun je kijken op de website van Micro Apps of telefonisch contact opnemen via 040 303 23 29.

Bekijk de video partnership Micro App met Bizcuit

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over de bankkoppeling voor Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Video afspelen

Veelgestelde vragen over de MS Business Central bankkoppeling

Hieronder vind je de FAQ over de koppeling tussen alle Nederlandse banken via Bizcuit met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Wat is Microsoft Dynamics 365 Business Central?


Microsoft Dynamics 365 Business Central is een bedrijfsbeheersysteem dat bedrijven helpt bij het stroomlijnen van financiële, operationele en supply chain processen. Het biedt ook inzichtelijke analyses en realtime gegevens, waardoor bedrijven snel en effectief beslissingen kunnen nemen.

Wat zijn Micro Apps?


Micro Apps is een softwarebedrijf dat apps ontwikkelt voor specifieke branche- of bedrijfsbehoeften. Deze apps breiden Microsoft Dynamics 365 Business Central uit en helpen bedrijven bij het verbeteren van de automatisering en digitalisering van hun financiële processen.

Wat is de koppeling via Bizcuit?


Met de koppeling via Bizcuit kunnen alle Nederlandse banken worden gekoppeld aan Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit stelt de gebruikers in staat om real-time inzicht te hebben in hun financiële situatie en om sneller te reageren op veranderingen. De koppeling optimaliseert ook het debiteurenbeheer, aangezien openstaande facturen automatisch worden gekoppeld aan banktransacties.

Wat zijn de voordelen van de koppeling via Bizcuit?


De koppeling via Bizcuit biedt tijdwinst, efficiëntie, meer inzicht en controle over de financiële processen. Het zorgt ook voor minder kans op fouten in de boekhouding en een verbeterde automatisering en digitalisering van de financiële processen.

Hoe kan ik Microsoft Dynamics 365 Business Central uitbreiden met de bankkoppeling?


Om Microsoft Dynamics 365 Business Central uit te breiden met de bankkoppeling, kun je terecht op de website van Micro Apps of telefonisch contact opnemen via 040 303 23 29.

Zijn er extra kosten verbonden aan de koppeling via Bizcuit?


Ja, er zijn kosten verbonden aan de koppeling via Bizcuit. Voor meer informatie over de kosten kun je contact opnemen met Micro Apps.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Betaalbatches vanuit Microsoft Business Central eenvoudig betalen
  • Banktransacties automatisch in Microsoft Dynamics 365 Business Central