KOPPELING

Triodos Zakelijk

Je Triodos Bank rekening koppel je eenvoudig in de Bizcuit app.

Met de PSD2 koppeling met de Triodos Bank kun je jouw betaalgegevens automatisch in de Bizcuit app weergeven. De betaalgegevens laden iedere dertig minuten.

Koppel zowel je Triodos Zakelijk als Triodos particuliere rekeningen in onze ondernemersapp.  Je hebt dan altijd overzicht van je financiële positie. Van alle gekoppelde rekeningen krijg je de banktransacties binnen waarbij je ook de bonnetjes en facturen achter deze transacties kunt inzien.

Je koppelt je Triodos Bank rekeningen onder andere met de volgende boekhoudpakketten:
Exact, Moneybird, Snelstart, Twinfield, Visma eAccounting, Yuki, Snelstart, Cash Software, AFAS, Reeleezee, Digitaal Kantoor, Moneybird en nog veel meer! 

Ondernemers met een eenmanszaak, of BV

De Bizcuit app biedt ondernemers met een eenmanszaak, ondernemers met een BV, en ZZP-ers de mogelijkheid om op een eenvoudige en efficiënte manier hun geldzaken te regelen.

Met de koppeling van jouw Triodos Zakelijk rekeningen via de PSD2-norm, kun je jouw transacties en afschriften uit het verleden inzien, zonder dat je hiervoor specifieke software hoeft te gebruiken.

Met Bizcuit kun je jouw betaalgegevens automatisch binnenhalen, waardoor je altijd op de hoogte bent van je liquiditeit. Dankzij de automatische koppeling met je boekhoudsoftware kun je jouw facturen en bonnen direct zien achter jouw banktransacties. Hierdoor wordt de administratie nog sneller en efficiënter voor jou verwerkt.

Bizcuit biedt ook extra’s, zoals de mogelijkheid om banktransacties automatisch in te lezen, je bandsaldo inzien, bonnen en facturen te herkennen en facturen gemakkelijk te betalen. Hierdoor wordt het beheer van jouw financiële administratie nog eenvoudiger en bespaar je tijd.

Met Bizcuit kun je jouw Triodos Bank rekeningen koppelen aan een groot aantal boekhoudpakketten, waaronder Exact, e-boekhouden, Twinfield, Visma, Yuki, Snelstart, AutomaaT GO, Accountview, Reeleezee, Digitaal Kantoor, Moneybird, Imuis en nog veel meer. Hierdoor is Bizcuit een uitstekende oplossing voor het MKB, waar veel ondernemers gebruik van maken om hun financiële administratie eenvoudiger te beheren.

Bekijk ook het volledige overzicht van alle koppelingen.

Zakelijke rekening met veel extra’s

Veelgestelde vragen over Triodos Zakelijk boekhoudkoppeling van Bizcuit

Vragen en antwoorden over de Triodos boekhoudkoppeling

Bizcuit is een app die ondernemers helpt bij het beheren van hun financiële administratie.

Met de app kun je verschillende bankrekeningen koppelen en banktransacties automatisch inlezen. Bizcuit biedt ook extra functies, zoals het herkennen van bonnen en facturen en het betalen van facturen.

Ja, je kunt zowel je Triodos Zakelijke als Particuliere rekeningen koppelen aan de Bizcuit app. Dankzij de PSD2-koppeling met Triodos Bank worden je betaalgegevens automatisch in de app weergegeven.

Je kunt je Triodos Bank rekeningen koppelen aan verschillende boekhoudpakketten, waaronder Exact, Moneybird, Snelstart, Twinfield, Visma eAccounting, Yuki, Snelstart, Cash Software, AFAS, Reeleezee, Digitaal Kantoor, Moneybird en nog veel meer.

Naast het automatisch inlezen van banktransacties en het herkennen van bonnen en facturen, biedt Bizcuit ook de mogelijkheid om je bandsaldo in te zien en facturen gemakkelijk te betalen. Hierdoor wordt het beheer van jouw financiële administratie nog eenvoudiger en bespaar je tijd.

Naast het automatisch importeren van banktransacties, biedt de Bizcuit ondernemersapp een hele reeks andere functionaliteiten zoals het ontvangen van facturen en bonnetjes, het scannen, inboeken en betalen van inkoopfacturen.

Je kunt al een Triodos Zakelijke Rekening openen voor €12,50 per maand. De Bizcuit app is gratis te downloaden, maar voor sommige functies moet je wel betalen. Je kunt een  proefperiode starten om te kijken of Bizcuit geschikt is voor jouw onderneming.

Bizcuit is geschikt voor verschillende soorten ondernemers. Of je nu een eenmanszaak hebt, of een grote MKB onderneming met een eigen financiël

Het is vooral handig als je veel tijd kwijt bent aan het beheren van je financiële administratie en op zoek bent naar een efficiëntere oplossing.

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Deze koppeling haalt elke 30 minuten je banktransacties op
  • Transactiehistorie inzichtelijk in de app
  • Koppel al je bankrekeningen en creëer een actueel financieel inzicht
  • Betalingen inplannen en uitvoeren direct vanuit de Bizcuit app