KOPPELING

SNS Zakelijk

Als drukke ondernemer weet je dat elke seconde telt. Het bijhouden van de financiën van je bedrijf kan behoorlijk tijdrovend zijn, en laten we wel zijn…niet een activiteit waar je ondernemershart direct sneller van gaat kloppen. Je hebt bovendien geen tijd om je hier zorgen over te maken. Je moet je richten op het laten groeien van je bedrijf. Gelukkig zijn er oplossingen beschikbaar die je kunnen helpen om je financiën beter te beheren en tijd te besparen. De Bizcuit ondernemersapp van SNS Zakelijk klanten is beschikbaar in mijnsns omgeving. De app is speciaal ontworpen om het leven van drukke ondernemers gemakkelijker te maken. Zo kun je je tijd besteden aan wat echt belangrijk is: jouw onderneming!


Actueel financieel inzicht met Bizcuit

Als ondernemer wil je altijd op de hoogte zijn van de financiële situatie van je bedrijf. Het bijhouden van al je inkomsten en uitgaven kan echter een tijdrovende en vervelende klus zijn.  Gelukkig biedt Bizcuit, de financiële ondernemersapp, hier de perfecte oplossing voor. Met Bizcuit heb je altijd en overal actueel financieel inzicht, zonder dat je elke keer hoeft in te loggen in je boekhoudpakket. 

Bizcuit koppelt namelijk automatisch met jouw SNS Bank rekening(en), waardoor je direct zicht hebt op alle transacties. Zo weet je altijd precies hoeveel er binnenkomt en uitgaat en welke bedragen nog openstaan. Dit geeft niet alleen rust, maar ook de mogelijkheid om snel te schakelen en bij te sturen als dat nodig is.

De bankkoppeling die Bizcuit maakt met je SNS zakelijk of privérekening, wordt elke 30 minuten opgehaald. Het geeft je daarmee een actueel beeld van hoe de zaken ervoor staan.

Banktransacties koppelen met je boekhouding

Het koppelen van banktransactiegegevens met je boekhoudpakket kan veel voordelen bieden. Zo hoef je niet meer handmatig alle transacties over te nemen, wat veel tijd en moeite scheelt. Maar er zijn nog meer voordelen. 

Door het automatisch inladen van banktransacties in je boekhoudpakket heb je altijd een compleet en actueel overzicht van je financiën. Dit maakt het gemakkelijker om je administratie op orde te houden en te voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. Bizcuit biedt deze koppeling tussen jouw SNS Zakelijk rekening en je boekhoudpakket. Zo hoef je nooit meer handmatig gegevens over te nemen en heb je altijd een actueel overzicht van je financiële situatie.

Wij besparen meer dan 85% tijd door de bank en facturen te verwerken met Bizcuit.
ITN Groep Referentie

Jeanneke Schutte–Niewenhuijse

ITN Groep

Factuurverwerking van SNS Zakelijk klanten

Factuurverwerking kan een tijdrovende klus zijn, zeker als je veel facturen te verwerken hebt. Het is belangrijk dat alle gegevens correct worden ingevoerd en dat de facturen op tijd worden betaald om vervelende consequenties te voorkomen.

Bizcuit biedt hier een oplossing voor. Met Bizcuit kun je facturen gemakkelijk scannen, mailen of uploaden, waarna ze automatisch worden verwerkt in je administratie. Zo hoef je nooit meer handmatig factuurgegevens over te nemen en wordt de kans op fouten aanzienlijk verminderd.

Daarnaast kun je met Bizcuit direct vanuit de app facturen goedkeuren en betalen. Dit alles in één overzichtelijke omgeving, gekoppeld aan je administratie en jouw SNS zakelijke rekening.

Direct betalen vanuit je ondernemersapp

Bizcuit is een financiële ondernemersapp die het betalingsverkeer voor je bedrijf efficiënter maakt. Door je SNS Zakelijk account te koppelen aan Bizcuit, kun je alle financiële betalingen doen op de meest logische plek: waar je ook je facturen verwerkt en inboekt in je administratie. 

Dit bespaart je veel tijd en schakelen tussen je boekhouding en bankomgeving wordt hierdoor ook overbodig. Dit vermindert de kans op foutieve handmatige invoer aanzienlijk.

Een ander groot voordeel is dat het betalen van facturen en rekeningen via de app van Bizcuit zeer eenvoudig en intuïtief is. Je openstaande facturen worden opgehaald uit je boekhoudpakket, óf je scant de factuur in via onze app. Vervolgens druk je op de betaal knop, bevestig je de betaling (de factuurgegevens zoals tegenrekening en factuurbedrag worden automatisch ingelezen!). Hierna wordt je factuur betaald vanuit de door jouw gekoppelde SNS Zakelijk rekening. Hierdoor bespaar je veel tijd en moeite die je anders kwijt zou zijn aan het handmatig invoeren van gegevens en het betalen van facturen.

Rabobank koppelen boekhoudpakket - inApp Betalen Bizcuit

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Deze koppeling haalt elke 30 minuten je banktransacties op
  • Transactiehistorie tot 2 jaar inzichtelijk in de app
  • Koppel al je bankrekeningen en creëer een actueel financieel inzicht